ROTI MAHAL ALMERE

ROTI MAHAL ALMERE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen
14 okt 2020 om 20:10 Eten heerlijk maar drama.2e x op rij fout met rotirol bestelling. 1 ipv 2 bara, wordt je aan de tele zowat voor leugenaar uitgemaakt :-l Rotirol waar ik met mn handen aan gezet heb moest persé terug (hergebruik?) Jammer dit, ze zijn mij als klant kwijt
12 okt 2020 om 19:24 Het was jammer dat het eten erg koud was. Mijn beoordeling is daar op gebaseerd.
9 okt 2020 om 23:32 Het eten stonk naar hondenvoer. De smaak was niet denderend.
8 okt 2020 om 20:37 Fantastic food, nicely packaged with attention to detail. Not too greasy, not too salty. We truly enjoyed it :-)
8 okt 2020 om 20:06 Beste restaurant Het eten was qua smaak uitstekend zeker voor herhaling maar tot mijn spijt moet ik toch wat kwijt. Ik had de duurste roti genomen maar in het vlees zaten heel veel brokken bot en daarbij was het eten niet meer warm genoeg. Jammer wan
8 okt 2020 om 19:59 Lekker gegeten! Alleen de baka bana was taai.
3 okt 2020 om 20:56 Eindelijk echt lekker Surinaams eten. Heerlijk!
28 sep 2020 om 20:56 De lekkerste Telo bakkeljauw tot nu toe in Almere omdat de bakkeljauw precies het lekkere tintje zout behoud in tegenstelling tot vele anderen. Wij vinden het namelijk erg lekker dat de oorspronkelijke bakkeljauw niet compleet zoet wordt gemaakt.
23 sep 2020 om 21:44 Het eten was koud en de doks/eenden vlees bestond uit alleen maar bot. Ei was oud en taai en niet vers. Het was niet lekker Ik bestel hier nooit meer!
19 sep 2020 om 15:33 Great taste authentic food
15 sep 2020 om 8:25 Het eten was nog net aan warm. Ik werd netjes gebeld dat ze te laat zouden komen. 1,5 uur moeten wachten.
14 sep 2020 om 20:45 Het gekke is dat ik hetzelfde gerecht ook via Über eats besteld heb. Via Uber Eats kreeg ik bij de Roti het volgende : niet het ei, kip, met heel veel botten en minder qua hoeveelheid. Via Thuisbezorgd kreeg ik dus wel het ei, kip zonder botten en meer.